Aanvraag

Aanvraag formulier

Wilt u een aanvraag voor uw kind of een bekende doen? Heb je een vraag? Of kan jouw gezin wel een steuntje in de rug gebruiken? De Spibi Foundation helpt je graag! Van een extra paar aangepaste loopschoenen, hulp bij juridische zaken en een loopfiets tot een elektrische bakfiets waar je met een rolstoel op kunt rijden. Stuur ons een mailtje met informatie en uw vraag. Dit kan naar info@spibi.nl 

Procedure van de aanvraag

De Spibi Foundation wil gezinnen helpen om de levenskwaliteit van hun kind met Spina Bifida te verbeteren. Om er zeker van te zijn dat de aangevraagde hulp op de juiste plek terechtkomt, zullen een aantal gegevens gecontroleerd worden. 
Een aantal voorbeelden van zaken waar we u graag bij helpen zijn deze:

  • Extra paar aangepaste schoenen
  • Loopfiets
  • Sportrolstoel
  • Hulp bij aanpassingen van voorzieningen in huis, zoals een commode, de badkamer of de tuin
  • Hulp bij juridische zaken
  • Voorlichting over Spina Bifida aan bijvoorbeeld klasgenootjes
Maar ook als u andere hulp nodig heeft, horen we dat natuurlijk graag. De Spibi Foundation keert geen bedragen aan u persoonlijk uit, maar zorgt –natuurlijk in overleg- voor de aangevraagde voorziening of product. 

Medewerking

Als de aanvraag wordt erkend en de Spibi Foundation kan u helpen, dan wordt daar op deze website in tekst en beeld melding van gemaakt. Om andere ouders en kinderen met Spina Bifida te inspireren en te laten zien wat de Spibi Foundation concreet kan betekenen.