Sponsors

Elke maand ontvangen wij donaties van een trouwe groep particuliere donateurs en zakelijke sponsors. Wij zijn bijzonder dankbaar voor hun giften die besteed worden aan de projecten van de Spibi Foundation.
Wilt u de Spibi Foundation ook sponsoren en in ruil daarvoor uw logo op deze pagina plaatsen? Neem contact met ons op via info@spibi.nl 

Dank aan alle sponsors! 

Van Dijk Hoveniers  D-Wine  Van Gorkom Haze Elektrotechniek 
 Heiko Gorter Makelaars  Iovendo  Result Recruitment  
     
       
Sponsors Team Spibi

De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rally- licentie niet nodig is. De tourtocht editie 2016, waaraan 75 teams van 2 personen meedoen, wordt gereden van zaterdag 2 januari tot en met zondag 10 januari 2016. De tocht gaat in 8 dagen tijd kris kras door het prachtige Scandinavie, ruim 7000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen, die kunnen dalen tot wel minus 40 graden Celsius. 

 Dit jaar rijden maar liefst 4 teams mee voor de Spibi Foundation, iets waar we heel trots op zijn! Uiteraard rijden alle vier de teams in de meest spannende en prestigieuze sportklasse. 
 De teams 2, 5 en 30 rijden alle drie onder de naam Team Spibi in de sportklasse mee en ons bonusteam is Team 4 InBeeld Producties. Alle teams zijn via track en trace te volgen tijdens de tocht, zie voor meer informatie over de ScancoveryTrial de website

Vele bedrijven hebben een keuze gemaakt uit ons sponsormenu en komen straks met hun logo op de auto's mooi in beeld tijdens de TV-uitzendingen van het programma Scandinavian Roadtrip op RTL7, dat in februari 2016 wordt uitgezonden. 

Namens team 2, 4, 5 en 30 en de Spibi Foundation heel veel dank voor uw bijdrage! Volg Team Spibi tijdens de ScanCoveryTrial via Facebook! 

 Auto's voor Liefhebbers  Wolky    Global Creations
 H & B Bouw  Van Gorkom  Jager Eventcoordinatie  JP Loodgieters
 MKB Lease NCT   Nefkens  OK Vlees
 Kooijgroep  Van Dijk Hoveniers  Smaragd Wijnen  Spaan Auto
 UTS Bags  Van Boom & Slettenhaar  Autorijschool Kampschuur  B&O Ed Baak
     InBeeld Producties  WY Studenten uitzendbureau