Boekje van Teun

Het eerste project van de Spibi Foundation is de ontwikkeling en uitgave van een handig voorlichtingsboekje, met de titel "Teun wil je wat vertellen' waarin in kindertaal wordt uitgelegd wat Spina Bifida inhoudt. Een hulpmiddel waarmee Teun aan z'n vriendjes, klasgenoten en hun ouders kan uitleggen wat Spina Bifida nu eigenlijk is wat dat inhoudt voor hem. 
 
Het boekje van Teun is klaar! Met trots geven we dit boekje uit waarin Teun zelf uitlegt wat Spina Bifida is en wat dat voor hem voor consequenties heeft. Wil je meer weten over Teun,het boegbeeld van de Spibi Foundation? Klik dan hier. 
 
De Spibi Foundation is Partnion, Drukkerij Tesink en Wolky zeer erkentelijk voor hun steun. 
 
Wil je een exemplaar bestellen? Maak dan € 5 euro voor het boekje en € 2,76 verzendkosten over op rekeningnummer NL87 RABO 0180 7282 10 tnv Stichting Spibi Foundation in Houten onder vermelding van"Boekje Teun" en je naam en adresgegevens, dan sturen we je het boekje toe. 

Op zijn eigen school heeft Teun het 1e boekje in ontvangst genomen van presentator Sander Janson en daarna heeft hij het mogen uitdelen aan zijn klas. Klik hier voor de complete beelden van deze uitreiking en het interview dat Teun heeft gegeven aan presentator Sander Janson. Of klik hier voor de korte versie.