Steun de Spibi Foundation!

Uw hulp is welkom

Uw steun aan de Spibi Foundation is van harte welkom! U kunt uw giften naar de Spibi Foundation overmaken waarbij gegarandeerd wordt dat het geld op de juiste plek terecht komt.

Ons bankrekeningnummer is NL87 RABO 0180 7282 10 ten name van Stichting Spibi Foundation in Houten.

Het BIC/SWIFT nummer is RABONL2U.

Natuurlijk kunt u ons ook steunen via machtiging, u kunt hier zowel het doorlopende machtigingsformulier als de eenmalige machtiging downloaden.


Koop Spibi

Het logo van de Spibi Foundation is Spibi, een vriendelijke slang. Het idee achter Spibi is dat de aandoening te maken heeft met de wervelkolom, een duidelijk kenmerk van een slang. 

Wilt u de Spibi foundation steunen? Spibi is te koop voor € 15! Maak dit bedrag over op NL87 RABO 0180 7282 10 ten name van Stichting Spibi Foundation en onder vermelding van uw adresgegevens. Dan sturen we u de knuffel toe. 

Wist u dat u Spibi cadeau krijgt bij een structurele donatie? Als u ons steunt met minstens 10 euro per maand, sturen wij u Spibi toe! Download hier het machtigingsformulier of maak zelf maandelijks € 10 over en we sturen u Spibi toe. Alvast bedankt voor uw steun! 

 

Sport T-shirts

Wist u dat we tegenwoordig Spibi sportshirts hebben? Deze zijn al door diverse teams gedragen met hardloopwedstrijden en obstacle runs, maar u kunt het shirt natuurlijk ook dragen bij een partijtje tennis. We hebben een dames en herenvariant en deze zijn in alle maten verkrijgbaar voor € 15, stuur ons uw bestelling via info@spibi.nl 

   


Boekje "Teun wil je wat vertellen"

Dit boekje gebruikt Teun om zijn vriendjes en klasgenoten meer informatie over Spina Bifida te geven, maar het is natuurlijk zeer geschikt voor alle kinderen en hun ouders die meer willen weten over spina bifida.
 
Wilt u een exemplaar bestellen? Maak dan € 5 euro over op rekeningnummer NL87 RABO 0180 7282 10 tnv Stichting Spibi Foundation in Houten onder vermelding van"Boekje Teun" en uw naam en adresgegevens, dan sturen we het boekje naar u op.