Rolstoelbakfiets
De rolstoelbakfiets, huif en de Spibi Foundation
Het is alweer eventjes geleden, 28 September om precies te zijn. Maar we hebben eindelijk onze supercoole rolstoelbakfiets van ’t mannetje
Het had wat voeten in de aarde maar uiteindelijk is de levering in orde gekomen en konden we nog een paar dagen genieten van prachtig weer en de bakfiets.

Het weer echter is geen probleem meer

Wat een bijzonder gave fiets is het toch en wat is het toch enorm fijn dat de gemeente Amersfoort akkoord is gegaan met de levering van deze fiets. Het biedt zoveel mogelijkheden en geeft zoveel vrijheid.

We hebben alleen nog 2 probleempjes en dat zijn dat hij echt heel moeizaam bij ons de tuin naar binnen kan (alles is wel opgemeten maar niemand die rekening heeft gehouden met de draaicirkel) en hij niet de schuur in kan. Dus daar moet nog wat op verzonnen worden, vooral het in en uit de tuin gaan want dat kan je nou simpelweg niet alleen doen en heb je altijd hulp bij nodig.

Het weer echter is geen probleem meer, want dankzij de Spibi Foundation hebben wij een hele mooie en praktische huif voor op de bakfiets.

Wat een geweldige stichting zijn ze toch
We hadden in het verleden al eens contact met ze maar dat verliep door mijn terughoudendheid moeizaam. Ik vond het een moeilijke situatie en vond het op dat moment ook moeilijk om om hulp te vragen of deze te accepteren. Uiteindelijk viel ik stil en verwaterde het contact. Maar hun gaven niet op en dat was zo lief en gaaf.

Ingeborg nam contact met mij op en kwam met het prachtige aanbod de huif voor ons aan te schaffen zodat we Vido en zijn broer en zusje ook konden vervoeren als het buiten niet zulk mooi weer was.

Een aanbod dat we simpelweg niet af konden slaan

Wat is het toch bijzonder dat er dergelijke stichtingen en mensen bestaan die geheel belangeloos dit soort dingen voor ons kunnen en willen betekenen.

En als kers op de taart ontving Vido na de levering van de bakfiets een geweldig mooie folie ballon met daarop de slang van de Spibi Foundation. Helemaal super aangezien Vido ivm zijn latex allergie geen gewone ballonnen mag aanraken.

Lieve Spibi mensen… nogmaals onwijs bedankt namens ons allemaal. We zijn echt heel dankbaar dat jullie dit voor ons wilde doen en zullen altijd met veel plezier de huif gebruiken. Voor ons een onmisbaar onderdeel van de fiets.