Wolky & Spibi Foundation

Over Wolky

Wolky is een oer-Hollands familiebedrijf dat sinds 1982 een uitgebreide collectie damesschoenen heeft opgebouwd: van sandalen, schoenen en pumps tot klompjes en laarzen. Voor heren is daar een speciaal label aan toegevoegd: Cloud 9.
Tot ver buiten de landsgrenzen heeft Wolky een goede naam opgebouwd en met meer dan tweeduizend verkooppunten wereldwijd vinden de schoenen hun weg naar consumenten van alle denkbare nationaliteiten. Wolky vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en steunt daarom diverse goede doelen: de Ride for the Roses, Mamita, Up4Us en de Leontien Foundation.

Stap voor stap

Via Teun, de zoon van vrienden van Wolky-directeur Anthony Diks en zijn vrouw Ingeborg, kwam Wolky in aanraking met de aandoening Spina Bifida. Anthony en Ingeborg zagen tegen welke uitdagingen Teun en zijn ouders oplopen en hoe zij dit oplossen. Teun is een vrolijk, lief en spontaan jongetje dat niets liever wil dan spelen en plezier maken met zijn vriendjes, iets wat de ene keer beter gaat dan de andere keer.

De gedachte van Anthony en Ingeborg: we hebben een gezond bedrijf en twee gezonde kinderen, kunnen wij niet iets terug doen? Het resultaat is de Spibi Foundation: een stichting die kinderen met de ziekte Spina Bifida en hun ouders wil helpen. Anthony en Ingeborg maken hierbij gebruik van het uitgebreide netwerk dat ze in de loop der tijd hebben opgebouwd en kunnen zelf richting geven aan de bestedingen.

Projecten

Het aantal patienten ouder dan 18 jaar

het aantal kinderen jonger dan 18 jaar

Contact

Heeft u vragen, wilt u een donatie doen of wellicht partner worden? Neem dan contact op met Ingeborg Diks.

Spibi Foundation
Voorveste 15 B/C
3992 DC Houten

E info@spibi.nl
KVK 60674148
RSIN 854010129
IBAN NL87 RABO 0180 7282 10
t.n.v. Stichting Spibi Foundation in Houten
BIC/SWIFT RABONL2U

De tekst op deze site is met de grootste zorg samengesteld.
Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.