Vrienden van Spibi

Wolky

Wolky is een oer-Hollands familiebedrijf dat sinds 1982 een uitgebreide collectie damesschoenen heeft opgebouwd: van sandalen, schoenen en pumps tot klompjes en laarzen. Voor heren is daar een speciaal label aan toegevoegd: Cloud 9.
Tot ver buiten de landsgrenzen heeft Wolky een goede naam opgebouwd en met meer dan tweeduizend verkooppunten wereldwijd vinden de schoenen hun weg naar consumenten van alle denkbare nationaliteiten.
Wolky vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en steunt daarom diverse goede doelen: de Ride for the Roses, Mamita, Up4Us en de Leontien Foundation.

Stap voor stap

Via Teun, de zoon van vrienden van Wolky-directeur Anthony Diks en zijn vrouw Ingeborg, kwam Wolky in aanraking met de aandoening Spina Bifida. Anthony en Ingeborg zagen tegen welke uitdagingen Teun en zijn ouders oplopen en hoe zij dit oplossen. Teun is een vrolijk, lief en spontaan jongetje dat niets liever wil dan spelen en plezier maken met zijn vriendjes, iets wat de ene keer beter gaat dan de andere keer.

De gedachte van Anthony en Ingeborg: we hebben een gezond bedrijf en twee gezonde kinderen, kunnen wij niet iets terug doen? Het resultaat is de Spibi Foundation: een stichting die kinderen met de ziekte Spina Bifida en hun ouders wil helpen. Anthony en Ingeborg maken hierbij gebruik van het uitgebreide netwerk dat ze in de loop der tijd hebben opgebouwd en kunnen zelf richting geven aan de bestedingen.

Andere partners

Spibi Foundation is een recent opgerichte stichting die ten doel heeft het helpen van kinderen en jongeren met Spina Bifida en hun families. Spibi Foundation heeft geen mensen in loondienst, maar werkt met vrijwilligers. We bestaan uit een kleine club betrokken en gemotiveerde vrijwilligers die diverse acties opzetten. Wil je ook vrijwilliger worden, stuur dan even een mail naar info@spibi.nl, alle hulp is welkom!

Erg blij zijn wij met onze partners, die ons ondersteunen op diverse wijzen. Hartelijk dank voor jullie hulp, bijdragen en ondersteuning.

Extra Curricular Programs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

y

Young Musicians

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Math & Science Club

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore 

Afterschool Sports

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Art & Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Students

After School programs

Faculty

Years Established

Get In Touch

Location: 1243 Divi St., San Francisco, CA 92421

Telephone: (435) 123-3566

Email: hello@divi.edu

School Hours: M-F: 8am – 3pm

Non-Discrimination Policy

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec sollicitudin molestie malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Pellentesque in ipsum.